en bild

Tandsköterska till Farsta

Information om arbetsplatsen

Kliniken är rymlig och trevlig och ligger i Farsta centrum, vi har tre behandlingsrum och bra personalutrymmen. Vi jobbar med Frenda journal- och röntgensystem.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Farstagången 24, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, delegerade uppgifter och sterilarbete med stor vikt på hygien och kvalitet. Du har också ett självständigt administrativt arbete som bland annat innebär att boka tider, kalla våra patienter, tidboksplanering och att ta betalt.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet av assistans och receptionsansvar.

Vi ser gärna att du kan ta bra röntgenbilder och det är det meriterande om du har erfarenhet av att lägga bedövning och ta alginatavtryck mm.
Att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav och vi vill också att du har en god IT-vana.

Personliga egenskaper

Vi söker en empatisk, öppen och utåtriktad kollega som tar ansvar och är flexibel. Du har ambition och en vilja att utvecklas samt bidra med idéer och utveckling på vår klinik.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
34 timmar
Tillträdesdatum:
2022-03-07
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Katarina McKnight

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: katarina.mc.knight@ptj.se