en bild

Tandhygienist som vill skapa större leenden!!

Information om arbetsplatsen

Du blir en del i vårt tighta team på sju personer. Vi är i dag två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor som alla gillar att göra lilla extra för att skapa en trygg atmosfär där det är lätt att trivas. Vi är en liten klinik med stort förtroende och är väldigt stolta över att majoriteten av våra patienter är oss trogna i princip hela livet.

Adress:
Nygatan 63 A, Skellefteå

Arbetsuppgifter

I din roll som tandhygienist hos oss jobbar du i huvudsak med egna vuxna patienter. Du gör undersökningar, parodbehandlingar, förebyggande tandvård och estetisk behandling som till exempel tandblekning. En del av din arbetstid kan innefatta teamtandvård och assistans.


Det finns möjlighet till arbetsuppgifter som receptionsarbete och att ta hand om våra sociala medier och sprida bilden av vår fina klinik till omvärlden. Förutom att vi har härliga kollegor och trevliga patienter är vi också kända för att värna om våra medarbetares kompetensutveckling och ser gärna att du utvecklar din roll hos oss på det sätt som driver dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du social, trygg, serviceinriktad, vill utvecklas och har ett stort engagemang i dina patienter, kollegor och Odentandläkarna.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% efter önskemål. Vi är flexibla när det gäller arbetsdagar, arbetstider och arbetstimmar. Det viktigaste är att vi hittar rätt person.
Sista dag för ansökan är 2021-10-25, men urval samt intervjuer görs löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med din ansökan utan hör av dig direkt. Ansöker gör du genom att mejla ditt CV och eventuellt personligt brev till oss på info@odentandlakarna.se

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-24

Information om tjänsten lämnas av

Mona Nilzén
Mona Nilzén

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info@odentandlakarna.se