en bild

Tandsköterska Vällingby centrum

Information om arbetsplatsen

Modern PTJ tandläkarpraktik belägen i Vällingby Läkarhus med matsal och matvarumaskiner. Nära Buss o T-bana
2 st behandlingsrum . 1TDL och 1 tand hyg finns på mottagningen.
Stora och ljusa samt luftiga beh.rum med god ventilation och utsikt

Adress:
Läkarhuset Indalsbacken 1, plan 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi är 4 st anställda och behöver en ny Tandsköterska som kommer vara spindeln i nätet och arbetsuppgifterna är sedvanliga som assistans,reception,sterlil, telefonbokning,inköp-centralupphandling,Ta rtg-bilder och viss delegering m.m
Många uppgifter sker självständigt och du ansvar själv över dina uppgifter.
Självklart får du kompetensutveckling och handledning vid behov

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och du bör ha några års erfarenhet av kliniskt arbete.
Datorkunskap och gärna erfarenhet med journalsystem Frenda och Opus

Personliga egenskaper

Du är glad ,positiv och serviceinriktad och tycker om medmänniskor.
God samarbetsförmåga och du trivs med omväxlande arbetsuppgifter.
Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är på 32tim/vecka och schemalagd till Mån-Tors

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
2021-11-29
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Lennart Persson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lennart.persson.03@ptj.se