en bild

Distriktssköterska BVC till Trollhättan

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Primapraktiken i det expansiva Innovatum District i Trollhättan.
Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor. Vi har sedan starten 2009 fortsatt att växa och har nu över 14 000 listade patienter.
Vi erbjuder en varierande och stimulerande arbetsmiljö med passionerade och delaktiga kolleger som varje dag verkar för att skapa ett bättre Primapraktiken för våra patienter. Vi skall vara det attraktivaste valet i Primärvården.
Vi har en god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier detta borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen.
Vi tänker långsiktigt vilket innebär att vi har studenter och AT-läkare under fortbildning hos oss löpande.

Adress:
Nohabgatan 18, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inriktar sig främst på Barnhälsovård men innefattar även sedvanligt mottagnings- och rådgivningsarbete, både via telefon och nätbaserad.

Kvalifikationer

Leg Distriktssköterska med erfarenhet av arbete på BVC mottagning alt Leg Sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso-och sjukvård för barn och ungdomsmedicin.
Svenska i tal och skrift.
Grundläggande datakunskaper.
B körkort

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du vill ta en aktiv del i vidareutvecklingen av vår verksamhet tillsammans med övriga kollegor. Syftet med detta är att skapa framtidens vårdcentral med hög trivsel och servicegrad för vårdtagare och personal.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier.
I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-10-31

Information om tjänsten lämnas av

Anders Kristiansen

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anders.kristiansen@premier.se