en bild

Administrativ chef, Telefonplans VC

Information om arbetsplatsen

Telefonplans Vårdcentral startade upp 2012 med cirka 10 000 listade, unga patienter.
Vi har ett brett primärvårdsuppdrag och på vårdcentralen finns mottagning för hypertoni, hjärtsvikt, diabetes, diabetesfotvård, demens samt astma/KOL.
Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, kurator, undersköterskor, rehabkoordinator och fotterapeut.

Telefonplans Vårdcentral söker nu en administrativ chef. Du har en viktig funktion på vårdcentralen och kommer ha en stor roll i kvalitetsarbetet och utvecklingsarbetet.
Detta är en tjänst för dig som uppskattar att vara ”spindeln i nätet” och som tycker om att ha många och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha inflytande över hur du lägger upp och prioriterar dina arbetsuppgifter.

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Som administrativ chef på Telefonplans VC har du en grundutbildning som medicinsk sekreterare och har utökat ansvar gällande verksamhetsviktiga funktioner. I din roll assisterar du verksamhetschefen i det dagliga arbetet samt bidrar med dina idéer och din kunskap i ledningsgruppen.

Du är behjälplig med det som kan uppkomma en vanlig dag på mottagningen och är spindeln i nätet för mottagningen.

I uppdraget ingår bland annat ansvar för:
-Administratörsbehörighet och erfarenhet av journalsystemet TakeCare,
-Lokala IT- och telefonifrågor (LSA/Lokal systemadministratör)
-Dokumenthantering och framtagande av statistik
-Hantering av behörigheter
-Personaladministration
-Fakturahantering

Under 2022 införs Lifecare (tidigare Webcare) därför är det en fördel om du har erfarenhet av implementering av nya vårdadministrativa system. En fördel är också om du har erfarenhet av Reception och kassahantering då kassaansvar ingår i uppdraget. Övriga arbetsuppgifter som med sekr ingår. Journalskrivning ingår vb.

Kvalifikationer

-Utbildad medicinsk sekreterare
-Erfarenhet av journalsystemet TakeCare
-Vana med Officeprogrammen
-Kunskap i svenska

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort engagemang för mottagningen som helhet och ett stort intresse för utvecklingsarbete och kvalitetsarbete. Vidare är du positiv och flexibel bidrar du till vår redan trevliga arbetsmiljö.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

För att minska på smittspridningen och för att skydda våra äldre och sköra så kräver vi att du är vaccinerad.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-16

Information om tjänsten lämnas av

Tf verksamhetschef Agneta Ahlinder

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: agneta.ahlinder@ptj.se