en bild

KBT-psykolog till Edsbergs VC i Sollentuna

Information om arbetsplatsen

Edsbergs vårdcentral är en mellanstor vårdcentral i Sollentuna kommun med ca 13 000 listade patienter. Vårdcentralen ligger på gångavstånd till vackra Edsviken och nås enkelt med buss från Häggvik station, Sollentuna station eller Mörby centrum. Vi är omkring 40 personer som jobbar här som specialistläkare, ST- och AT-läkare, psykologer, distrikts- och mottagningssköterskor, medicinska sekreterare, receptionister och vaktmästare. Vi har också psykologstudenter, läkarstudenter och sjuksköterskestudenter som gör delar av sin kliniska utbildning här. Vid sidan av husläkarmottagningen finns det hemsjukvård, BVC, familjecentral, diabetesmottagning, fotvård, astma/KOL-mottagning, äldremottagning och provtagningscentral. Vi är en del av Praktikertjänst och har avtal med Stockholm läns landsting.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad psykolog med KBT-inriktning som vill vara med och utveckla den psykosociala verksamheten för att bedriva första linjens psykiatri för vuxna, barn och unga. Du har ett starkt intresse för evidensbaserad behandling, samarbetar väl med andra men är också van vid att arbeta självständigt. Du tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet. I ditt kliniska arbete kommer du att möta ett brett spektrum av patienter och arbetsuppgifter, såsom kvalificerade bedömningar, KBT-behandlingar individuellt eller i grupp, samt att remittera till andra verksamheter vid behov av fördjupad behandling. Hos oss har du möjlighet att bedriva ett strukturerat bedömnings- och behandlingsarbete som innehåller både uppföljning och utvärdering.
Det psykosociala teamet består av två legitimerade psykologer med KBT-inriktning, en läkare och en rehabkoordinator. De träffar och bedömer vuxna med psykisk ohälsa och har precis börjat med första linjens behandling för barn och unga 6-17 år.
I första linjens uppdrag ingår behandling av mild till måttlig psykisk ohälsa, en noggrann bedömning samt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet där förstahandsvalet är psykologisk behandling utifrån kognitiv beteendeterapi och Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckla våra arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. Vi deltar i ett nätverk med andra psykosociala verksamheter i Sollentuna, så som öppenvårdspsykiatrin, vårdcentraler och ungdomsmottagningen. Har du erfarenhet från behandling av barn och ungdomar är det meriterande.

Kvalifikationer

Du är Leg. psykolog med goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenheter av att jobba med barn och unga är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en person som värdesätter en arbetsplats där det sociala sammanhanget är viktigt eftersom det är ett tätt samarbete inom det psykosociala teamet och med övrig personal. Det gäller både profesionellt och på rasten.
Du ska ha förmåga att kunna arbeta självständigt med behandlingar men inte vara rädd för att fråga när du inte kan. Under intervjun kommer du att träffa våra två psykologer och i ett senare skede även verksamhetschefen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

En bakgrundskontroll och referenstagning kommer att genomföras om du går vidare i anställnigsprocessen. Du kommer att bli informerad inför detta.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse men tidigast 28 februari 2022. Tjänstgöringsgrad 100% med möjlighet till deltid. 6 månaders provtjänstgöring. Intervjuer sker löpande, dröj alltså inte med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-23

Information om tjänsten lämnas av

Jessica Österberg
Jakob Hofverberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jessica.osterberg@ptj.se