en bild

ST-läkare i Allmänmedicin till Brahehälsan Eslöv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9600 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team. Vi jobbar tillsammans för att utveckla våra arbetssätt och strävar ständigt efter att förbättra vår kvalitet men också efter att ha en god arbetsmiljö.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi är en "digifysisk" vårdcentral med möjlighet till chatt och videobesök med våra egna patienter. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer och läkarna har varje vecka gemensamma falldragningsronder och tid avsatt för fortbildning. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre, sårvård och astma/KOL. Vi arbetar enligt IBH med hög tillgänglighet till våra psykosociala resurser. Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka.
Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

På vår vårdcentral får du ett omväxlande arbete. Utbildningsklimatet är mycket gott med sin grund i omtyckta handledare och kollegor som kan ge dig den stöttning och handledning du behöver för att utvecklas inom professionen. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning och utformning av anpassat ST-kontrakt, målbeskrivning och avsatt tid för inläsning. Som ST-läkare deltar du under handledning i alla inom specialiteten förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har svensk läkarlegitimation och ett genuint intresse för primärvård. Har du klinisk erfarenhet efter AT är det meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Ett genuint intresse för primärvården och vårt omväxlande arbete! Vi ser samarbete över yrkesgränserna som en självklarhet hos oss. Tillsammans kan vi ge den bästa vården till våra patienter. Vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi ägs av Praktikertjänst AB. Vi erbjuder 5 000 kr friskvård. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-23

Information om tjänsten lämnas av

Kajsa Köllerfors
Johannes Lindbladh

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kajsa.kollerfors@ptj.se