en bild

Operationssjuksköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Liljeholmens Ortopedi har utsikt över sjön Trekanten och ligger i anslutning till Liljeholmens köpcentrum. Vi bedriver verksamhet huvudsakligen mellan 8.00 och 17.00.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår framför allt steriltvätt, dukning och att assistera vid handkirurgiska och enstaka fotkirurgiska operationer. Sterilhantering och omhändertagande av patienter före och efter operation ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann utan att vara långsam, flexibel och passar in bra i teamet.

Personliga egenskaper

Din ansökan kan utformas som ett enkelt CV eller personligt brev. Den bör vara max ett A4 i längd. Yrkeserfarenhet som operationssjuksköterska, födelsedatum samt kontaktuppgifter som adress, telefonnummer och e-mailadress måste finnas med i ansökan. Om du vill kan du också helt kort nämna din familjesituation och eventuella intressen. Eftersom vi är en liten enhet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas redan innan sista ansökningsdatum. Vi har bara möjlighet att besvara ansökningarna från dem som kommer att kontaktas för intervju.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan!

Aron Lindqvist, personalansvarig

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-28

Information om tjänsten lämnas av

Johan Carlman
Johan Carlman

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lindqvistmail2020@yahoo.com