en bild

Tandläkare och delägare till Vetlanda

Information om arbetsplatsen

Letar du efter en etablerad klinik med gott rykte som samtidigt har potential att förädlas under din ledning? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig.
På mottagningen finns idag två verksamma tandläkare som också driver kliniken. Därtill finns ett team om två tandhygienister samt en receptionist.
Här finns idag gott om patienter med en bred variation av klienter. Kliniken lämpar sig väl både för en ensam tandläkare såväl som ett par/team som vill göra en sådan här resa tillsammans.
Nuvarande tandläkare har framgångsrikt drivit kliniken sedan 2014 och står nu inför nya äventyr i livet varför det blivit dags att lämna över till en ny delägare.
Mottagningen inrymmer totalt 4 st behandlingsrum, rymlig steril, reception och väntrum samt gott om biutrymmen för personal men även förråd. Utrustningen på kliniken är överlag av modernt snitt och kliniken är välutrustad.
Nuvarande tandläkare har under åren arbetat målmedvetet för att erbjuda en personlig och långvarig vårdkontakt för sina patienter. Kliniken står för hög klinisk kvalitet och ett gott patientbemötande. Här erbjuds en atmosfär där man trivs och har kul på jobbet.
Tillträdet kan diskuteras utifrån dina önskemål, frånträdande tandläkare har en initial idé om att lämna över kliniken vid årsskiftet men det kan tidigareläggas för rätt person.

Mer information om vår modell med delägarskap finner du via nedan länk:
https://youtu.be/siK4Orlgbe4
Här kan du se vad några av våra delägare runt om i landet berättar om livet på Praktikertjänst:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL3JcC-6YaKfiZF6JZ61nTDMC5go-z5lEi

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Storgatan 23, Vetlanda

Arbetsuppgifter

-Du leder och fördelar arbetet för personalen
-Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
-Rekrytering vid behov
-Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
-Ansvar för arbetsmiljön
-Egen hög klinisk aktivitet

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Legitimerad tandläkare
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Välkommen att ta en första konfidentiell kontakt med vår rekryterare Christoffer Petrén tel. 070 789 37 46. Du ansöker via länken här nedan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Christoffer Petrén

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: christoffer.petren@ptj.se