en bild

Barnmorska till Koppardalens Vårdcentral!

Information om arbetsplatsen

Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. Personalen har tillgång till friskvårdsbidrag. Vårdcentralen har ca 6300 listade patienter och ägs av Praktikertjänst.
I linje med Praktikertjänst värdeord: omtanke, professionalism och nytanke sätter vi alltid patientens behov i centrum.

Adress:
Polervägen 8, Avesta

Arbetsuppgifter

Som barnmorska kommer du att ha en egen mottagning och följa de gravida enligt "Basprogrammet för mödrahälsovård". Det kan även förekomma preventivmedelsrådgivning och receptförskrivning. Ditt arbete utformas i möjligaste mån efter din erfarenhet. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet. I Region Dalarna finns ett redan välfungerande samarbete mellan specialistmödravården och primärvården.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och känner dig trygg med att göra egna bedömningar. Vi jobbar tillsammans för att göra vården för våra listade patienter bättre. Vi önskar därför att du gillar att jobba i team och kan ta tillvara kollegors kompetens.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du ska känna dig säker med dina beslut och komma och fråga kollegor när du är osäker.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Uppdraget som barnmorska på vårdcentralen kan komma att förlängas. Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
v 26, 27, 28, 29, 30
Arbetstid per vecka:
24 timmar
Tillträdesdatum:
2022-06-27
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Storsved

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.storsved@regiondalarna.se