en bild

Tandsköterska 8 timmar/v Råsunda-Solna

Information om arbetsplatsen

Vi arbetar två tandsköterskor, en tandhygienist och en tandläkare på vår mottagning i närheten av Gamla Filmstaden i Råsunda. Vi arbetar med bastandvård, barntandvård, estetisk tandvård och implantatbehandling. Vår vision är att erbjuda hög kvalitet och långsiktig trygghet för våra patienter. Vi har nära samarbete med med våra specialister. Arbetsglädje och trivsel samt att aktivt skapa bra arbetsdagar tillsammans är mycket viktigt för oss.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Erik Sandbergs gata 25 B, Solna

Arbetsuppgifter

Vi söker en självständig och utåtriktad tandsköterska . Dina arbetsuppgifter kommer att vara assistans och administration.Du kommer att ansvara för steril, kallelser, telefon och beställa varor.

Kvalifikationer

Du är examinerad med goda referenser samt minst 5 års yrkeserfarenhet .Vi arbetar med journalsystemet Frenda. Erfarenhet av egna patienter med profylax och anestesi är ett plus. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är glad, ansvarstagande, flexibel och trivs med ett högt tempo. Respekt, värme, lyhördhet och serviceanda är egenskaper som vi värdesätter. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att vi skall trivas tillsammans.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
8 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-01

Information om tjänsten lämnas av

Erika Åberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: erika.aberg@ptj.se