en bild

Narkosläkare sökes till Skärholmens ÖNH-centrum

Information om arbetsplatsen

Vi finns i fräscha lokaler i Skärholmens Centrum (i södra Stockholm) och har bedrivit ÖNH-sjukvård på samma plats sedan-90 talet.
Vi arbetar inom Vårdval ÖNH och vår ambition är att bedriva högkvalitativ vård som är tillgänglig för alla.
På vår klinik arbetar specialistläkare inom ÖNH, specialistläkare inom anestesi, sjuksköterskor, narkossjuksköterskor, undersköterskor och audionomer.
Vi är en positiv arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar där patienten alltid är i fokus.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Storholmsgatan 16, Skärholmen

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom anestesi. Ingår att söva både barn och vuxna.
Vi kan erbjuda väldigt flexibla anställningsformer, allt från enstaka dagar till heltidsanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Specialistexamen inom Anestesi och har minst två års erfarenhet som specialistläkare inom området. Du behöver ha erfarenhet av att söva både barn och vuxna.
Du har mycket goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

Du har en god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor och besitter en hög social kompetens.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kan erbjuda väldigt flexibla anställningsformer, allt från enstaka dagar till heltidsanställning.
Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Källebo
Fabian Cervin, Verksamhetschef Skärholmen ÖNH

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cecilia.kallebo@ptj.se