en bild

Fysioterapeut till Koppardalens Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt. För närvarande får personalen ett friskvårdbidrag på 5000kr/år. Vårdcentralen har ca 6300 listade patienter och ägs av Praktikertjänst.
I linje med Praktikertjänst värdeord: omtanke, professionalism och nytanke sätter vi alltid patientens behov i centrum.

Adress:
Polervägen 8, Avesta

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/ sjukgymnast hos oss får du möjlighet att arbeta med två erfarna kollegor.. Du erbjuds ett varierande arbete med egen mottagning och möjlighet att delta i utvecklingen av vårdcentralen. Sjukgymnasterna gör första bedömningen och har ett nära samarbete med läkarna. Nu kommer vårdcentralen att arbeta för en ökad kontinuitet och utveckla den digitala vården. Ditt arbete utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och känner dig trygg med att göra egna bedömningar. Vi jobbar tillsammans för att göra vården för våra listade patienter bättre. Vi önskar därför att du gillar att jobba i team och kan ta tillvara kollegors kompetens.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken och vill lära dig nya saker. Du ska ha stort intresse av att vara med att utveckla och forma vår vårdcentral till något alldeles speciellt. Du ska känna dig säker med dina beslut och fråga kollegor när du är osäker. Vi jobbar tillsammans för att göra vården för våra listade patienter bättre. Vi önskar därför att du gillar att jobba i team och kan ta tillvara kollegors kompetens.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Storsved

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.storsved@regiondalarna.se