en bild

Tandläkare till PTJ Dental Mjölby

Information om arbetsplatsen

Vår tandläkare börjar känna sig redo att gå i pension och därför söker vi en driven allmäntandläkare som vill arbeta i vårt välfungerande och trevliga team. På kliniken utförs allt från bastandvård till större protetiska behandlingar och kirurgi.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som flexibilitet, strukturerad, självständig och ett professionellt omhändertagande.

På kliniken erbjuds allmäntandvård till både barn och vuxna. Vårt mål är att våra patienter ska få en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Kliniken ligger centralt i Mjölby vid Stora Torget, endast 5 minuters promenad från järnvägsstationen. Kliniken är moderniserad och arbetssättet är digitaliserat. Vi arbetar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta patientfall.

Vi söker dig som vill och vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med oss på Praktikertjänst Dental

Adress:
Stora Torget 4c, 595 30 Mjölby, Mjölby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för tandläkare.

Kvalifikationer

Allmäntandläkare.

Personliga egenskaper

Flexibel, strukturerad, självständig och omhändertagande.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Lisbeth Gustafsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: lisbeth.gustafsson@ptj.se