en bild

NÄTVERKSSPECIALIST

Information om arbetsplatsen

Vill du arbeta som Nätverksspecialist på Praktikertjänst, den vårdorganisation som har Sveriges nöjdaste patienter? Vill du bidra till att underlätta arbetsvardagen för tandläkare, läkare och annan vårdpersonal? Vill du vara med i en spännande moln- och centraliseringsresa? I så fall ska du söka rollen som Nätverksspecialist!

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som nätverksspecialist på Praktikertjänst utgör du en viktig del i den löpande utvecklingen och tar del i spännande projekt. Bland annat ett projekt som syftar till att skapa en koncerngemensam IT-funktion centralt samt en pågående migrering till molnet. Du kommer även vara en del av att bygga upp en SOC-gruppering centralt.

Organisationen går mer mot att vara en beställarorganisation än en utförarorganisation. Detta innebär för dig som Nätverksspecialist att anta rollen som kravställare och samarbetspartner gentemot våra leverantörer inom nätverksinfrastruktur och säkerhet. Våra miljöer finns i både on-prem och cloud och du som nätverksspecialist kommer ha en viktig roll vid utformningen av vår framtida nät-infrastruktur och kommer alltså att kunna påverka din framtida arbetsmiljö. Arbetet innebär även en hel del omväxlande operativt och administrativt arbete, gällande exempelvis switchar, brandväggar, lastbalansering, DNS, LAN, VPN, TCP/IP och WiFi med mera att utmanas av.

Ovan gör du tillsammans med trevliga kolleger i ett vänskapligt och hjälpsamt klimat. Vidare är Praktikertjänsts lokaler centralt belägna, ljusa och inbjudande vari det också finns en mycket bra lunchrestaurang. Du kommer kunna arbeta både hemifrån och på kontoret.

Kvalifikationer

Erfarenheter och kompetenser vi tror att du behöver ha i denna roll:

– Nätverksdesign och dokumentation
– Brandväggsadministration
– Nätverksadministration i cloud (Azure)
– DNS hantering
– LAN , Vlan, routing, vrf samt design och implementation
– TCP/IP administration
– VPN/IPSec
– WiFi
– Radius/NAC
– Lastbalanserare
– Certifikathantering
– Beställning och hantering av förbindelser
– Kunna anses som senior i rollen som Nätverksadministratör

Om du skulle ha erfarenhet från hälsa och vård sedan tidigare ses det som meriterande.

Personliga egenskaper

För att du som Nätverksspecialist ska trivas hos oss på Praktikertjänst vill vi att du gillar att ta ansvar och driva frågor självständigt. Rollen är omväxlande och du kommer ha många olika samarbetspartners både internt och externt och därför är det viktigt att du lätt får till bra samarbeten. I dagens IT-samhälle tar arbetet runt säkerhet allt mer fokus så erfarenhet och starkt intresse för det området är en viktig aspekt. En vana att anta utmaningar på ett strukturerat och riskminimerande sätt är så klart även det eftersökt.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker via Wise, vänligen ansök här:
https://www.wiseit.se/lediga-tjanster/1351658-natverksspecialist-till-praktikertjanst/

Heltidsmått på Praktikertjänst är 38,25h/vecka.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
38,25 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Johan Eriksson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jenny.persson@ptj.se