en bild

Verksamhetschef till Smålandshälsan i Ljungby

Information om arbetsplatsen

Smålandshälsan ligger centralt i Ljungby. Mottagningen erbjuder samtliga delar inom vårdvalet för primärvård i Region Kronoberg. På mottagningen jobbar närmare 20 anställda. Mottagningen kommer 1 juni byta namn till Praktikertjänst Ljungby Vårdcentral.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norra Torggatan 8, Ljungby

Arbetsuppgifter

Traditionell husläkarmottagning med tillhörande arbetsuppgifter. Ditt jobb som verksamhetschef innebär

- leda och fördela arbetet på mottagningen
- personalansvar och lönesättande för samtliga medarbetare
- viss egen klinisk arbetstid
- leda arbetet i den lokala ledningsgruppen på mottagningen
- inga i Praktikertjänst Vårds grupp med 11 primärvårdschefer i sju regioner som tillsammans driver affärsområdet mot bolagets uppsatta mål
- budget och resultatansvar. Till din hjälp har du en verksamhetsutvecklare samt koncerncontroller
- tillse att mottagningen lever upp till regionens krav

Men viktigast av allt är att du får dina medarbetare att må så bra som möjligt och att ni tillsammans ger era patienter bästa möjliga vård vid varje givet tillfälle.

Kvalifikationer

Läkare, distriktssköterska, sjuksköterska, undersköterska med tidigare chefserfarenhet.

Personliga egenskaper

Lösningsorienterad, pragmatisk, en god människokännare, varm och senior i din personlighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Björn Jonasson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: bjorn.jonasson@ptj.se