en bild

Tandsköterska sökes till Tandvårdshuset i Höör

Information om arbetsplatsen

Om Tandvårdshuset i Höör. Vår fina mottagning ligger i Höör, mitten av skåne. Vi är ett trevlig gäng som idag består av två tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor och en receptionist. Kliniken är mysig och hemtrevlig. Vi bedriver allmäntandvård för barn och vuxna och arbetar även med implantatkirurgi, avancerad protetik, digitala avtryck, Smile design och kosmetiska behandlingar. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård, att bemöta våra patienter på ett personligt och professionellt sätt och att skapa trygghet och långvariga patientrelationer. Vi eftersträver att leverer tandvård i framkant och erbjuder dig en miljö som är flexible i arbetstid och arbetsuppgifter där man kan utvecklas och delegera i kliniken och patientarbete med bra förmåner och kompetensutveckling.

Adress:
Västergatan 29, Höör

Arbetsuppgifter

Vi är intresserade av dig som kan jobba mellan 30-40 timmar/vecka, assistera tandläkare och ta hand om steril.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är omtänksam och engagerad och alltid sätter patienternas bästa i fokus.
Du är strukturerad och har förmågan att planera och prioritera. Du ser möjligheter till förbättring och utveckling av verksamheten. Du har erfarenhet eller vilja att utvecklas i arbetet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Roya Waldsee

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: roya.waldsee@gmail.com