en bild

Distriktssköterska sökes

Information om arbetsplatsen

Surahammars Vårdcentral. Vi har 8.850 listade patienter, 5 fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och övriga professioner som finns på en VC. Vårdcentralen finns i nya fräscha lokaler ett stenkast från buss- och tågstation.

Vi arbetar tvär-professionellt där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen av nya arbetssätt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Köpmangatan 25, Surahammar

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med läkare. Arbetet är omväxlande och innebär bland annat telefonrådgivning, provtagning, egen mottagning samt att ta hand om teamets diabetespatienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktssköterska, gärna med erfarenhet inom primärvård och diabetes, dock inget krav.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Vi värdesätter att du är engagerad, ansvarstagande och flexibel som person med en god samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt. För dig är det viktigt att bidra och värna om verksamheten, dina kollegor och ett gott arbetsklimat.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-25

Information om tjänsten lämnas av

Linda Ekendahl Lamberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: linda.ekendahl@ptj.se