en bild

Psykolog till Telefonplans vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Telefonplans vårdcentral ligger centralt vid T bana Telefonplan. Vi är 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för ca 9 900 listade patienter. Vi är en trevlig och social arbetsplats där vi alltid strävar efter att utveckla verksamheten.
Vår vision är ”Morgondagens primärvård, redan idag”. För oss betyder det konkret att vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen inom våra områden, att det finns en lyhördhet för förbättringsförslag från alla som arbetar på vårdcentralen och att vi på onsdagar ofta arbetar i timmeslånga ”tvärprofessionella” arbetsgrupper där vi tar upp verksamhetsförbättringar och reflekterar över patientfall både kliniska och digitala.
Dessutom finns inplanerade avstämningsmöten med läkare och rehabkoordinator.

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vårdcentralen arbetar du integrerat i team med läkare, sjuksköterskor, rehab koordinator och övrig personal. Vi arbetar enligt IBH-modellen och målet är att vi ska arbeta med direktbokade besök och korta väntetider till bedömning och behandling. . Behandlingarna är i huvudsak kortare, fokuserade insatser upp till 5 samtal, men även enstaka längre strukturerade behandlingar förekommer.
Som psykolog på vårdcentralen har du även en central roll och bidrar med uppskattad expertkunskap till hela arbetsplatsen när du finns till hands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden Vi arbetar digifysiskt vilket innebär att det både finns möjlighet till fysiska och digitala besök på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med inriktning KBT.
God datorvana och intresse för att arbeta digifysiskt.
Erfarenhet av ett konsultativt förhållningssätt.
Mycket god svenska och engelska i tal och i skrift

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel, tycker om att ta ansvar, tycker om att lära dig och är noggrann. Du har intresse för att arbeta i välfungerande och effektiva team. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Ingemar Gustafsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ingemar.gustafsson@ptj.se