en bild

Tandsköterska till klinik centralt i Malmö

Information om arbetsplatsen

Tandvårdsgruppen Kvarteret Korpen är en klinik med lång historik. I dessa lokaler har det bedrivits tandvård sedan 1976. Kliniken är belägen centralt i Malmö ett stenkast från Triangelns köpcentrum. Lokalerna inrymmer fem behandlingsrum och här bedrivs tandvård för både barn och vuxna. Personalen består av en tandsköterska, tre tandhygienister och två tandläkare. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativ tandvård med långvariga patientrelationer där både patienter och personal trivs.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Södra Förstadsgatan 58, Malmö

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en ansvarstagande tandsköterska som brinner för att ge patienterna bästa service. Du tycker om att arbeta delegerat och samarbeta mellan yrkesgrupperna. Du kommer att arbeta med assistans, profylax, kallelser, reception, steril och implantatverksamhet.

Kvalifikationer

- Du är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Du har god datorvana och meriterande att ha arbetat med FRENDA journalsystem samt FRENDA röntgen.
- Du har en stor vilja att utvecklas och har alltid patientens välbefinnande i fokus.
- Det är meriterande om du har arbetat med implantatprotetik och kirurgi.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, omtänksam och som alltid fokuserar på patientens bästa.
Du trivs bra att arbeta i grupp och har god klinisk förståelse för de olika yrkesrollerna. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och kan planera din tid efter verksamhetens förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
28 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Emil Axelsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: emil.axelsson@ptj.se