en bild

Medicinsk receptionist

Information om arbetsplatsen

Eye MD Ögonkliniken är en privat ögonläkarmottagning som i samarbete med Region Skåne bedriver specialistvård inom ögonsjukdomar.
https://www.ptj.se/eyemd
Vi arbetar ständigt med fokus på en god vård och en bra arbetsmiljö.

Adress:
Nedre Långvinkelsgatan 21, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du en viktig person både i teamet, på mottagningen och på den administrativa sidan. Du har en nyckelfunktion då du avlastar läkare och sjuksköterska på mottagningen med administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar i huvudsak för dokumentationen i journalsystemet, hantering av remisser, rutiner, fakturor, telefonservice, posthantering. I tjänsten ingår kassa- och receptionsarbete, samverka ang. transporter för att underlätta inbokade möten för patienter, samla information och sammanställa rapporter. Andra administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och erfarenhet av receptionistarbete, gärna i vårdmiljö.
Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Webdoc.

Personliga egenskaper

Du är vårt ansikte utåt och kommer att fungera som en central del i vår verksamhet.
För att trivas i denna tjänst ska du gilla ett serviceinriktat arbete med skiftande arbetstempo. Du ska vara självgående, har lätt för att ta initiativ och är bra på att strukturera och göra prioriteringar i ditt arbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbete på dagtid med fast schema.
Möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.
Generöst friskvårdsbidrag

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Julietta Cristina Sava

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: cristina.sava@ptj.se