en bild

Mottagningssköterska Västervården i Vällingby

Information om arbetsplatsen

Västervården är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 10.300 listade patienter. Vi har en stabil bemanning med drygt 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje, korta beslutsvägar och ett bra bemötande ligger i fokus.
Mottagningen karaktäriseras av hög medicinsk kvalité och vi bedriver kontinuerligt förbättringsarbete. Fokus ligger på ökad kvalitet på patientarbetet men även på personalens arbetsmiljö och trivsel.

Vi finns i moderna och ljusa lokaler högst upp i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum, med tunnelbana och bussar alldeles intill.

Dagarna inleder vi med ett kort gemensamt möte med hela mottagningen.
Vi har generöst friskvårdsbidrag.

Vi är fullbemannade på läkarsidan men behöver nu anställa en sjuksköterska.

Adress:
Indalsbacken 1, Vällingby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, med bland annat arbete i vår digitala plattform "Mitt PTJ", telefonrådgivning och mottagningsarbete.

"Mitt PTJ" är för många av våra patienter den primära kontaktvägen till oss så det är bra om du har vana och intresse av digital kommunikation. Sjuksköterskorna har huvudansvar för plattformen men arbetet sker i team med läkare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård och helst även diabetes. Flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en person som sätter patienten i fokus, har ett professionellt förhållningssätt med ett bra bemötande. Du tycker om att arbeta självständigt men det är viktigt att du även har en bra samarbetsförmåga. Du tycker om förändringsarbeten samt är positiv och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Virpi Vaara
Jenny Rydberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: virpi.vaara@ptj.se