en bild

Tandläkare Umeå (Holmsund)

Information om arbetsplatsen

Vi är en mindre klinik med 3 behandlingsrum. Vi jobbar med digitala avtryck och har FRENDA som journalsystem. Vi utför allt från bastandvård till större protetiska behandlingar. VI är i dagsläget 5 anställda.

Adress:
Lillsjövägen 4, Holmsund

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är allmäntandläkare och vill bli en del av vårt team. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och med avancerade behandlingar.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare, med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Glad, ödmjuk och positivt. Serviceinriktad och villig att lära dig nya saker. Mycket goda egenskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är intresserad av dig som kan arbeta mellan 20-40 timmar i veckan. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder marknadsmässiga löner, friskvårdsbidrag samt 31 semesterdagar. Vi har kollektivavtal. Urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Jonas Emanuelsson

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jonas.emanuelsson@ptj.se