en bild

Tandsköterska heltid

Information om arbetsplatsen

Vi är fem medarbetare, 1 tandläkare, två sköterskor, 1 tandhygienist och 1 deltid receptionist som arbetar i en mycket trevlig praktik centralt i västra Lund. Praktiken byggdes helt ny 2008 och erbjuder allmäntandvård för barn och vuxna. Verksamhetsansvarig är Per Brattström som arbetat som privattandläkare i Praktikertjänst sedan 1985.

Adress:
Grisslevägen 15, Lund

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i hög utsträckning enligt PTJ Addera arbetssätt där tandsköterskan tar aktiv del i behandlingarna. Infiltrationsanestesi, avtryckstagning, röntgenbildstagning m.m är, utöver sköterskans sedvanliga arbetsuppgifter, en del av varje dags behandlingar

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen. I fall av att någon del saknas i kvalifikationerna ( se arbetsuppgifter ovan) ges förstås möjlighet till intern- och/ eller extern kompetensutveckling. Det viktigaste är att du är genuint intresserad av att möta och ta hand om patienterna och att vilja vara en del av vårt tandvårdsteam

Personliga egenskaper

Du bör vara utåtriktad, serviceminded, intresserad av ge omhändertagande med det lilla extra och öppen för att lära dig nytt . Känner du att du har dessa egenskaper kommer du att trivas hos oss.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Praktiken har ett mycket gott rykte och tillströmningen av nya patienter är god.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillträdesdatum snarast möjligt efter den 1 juni
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-26

Information om tjänsten lämnas av

Per Brattström
Per Brattström

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: per.brattstrom@ptj.se