en bild

Laurentiuskliniken söker fysioterapeut!

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken ligger centralt belägen i Falkenberg. Vårdcentralen har ca 7000 listade patienter och 25 medarbetare. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB.
Nu söker vi dig, leg. fysioterapeut, som vill bli en del av vår arbetsgrupp och som vill starta upp mottagning för fysioterapi inom vårdcentralens väggar. Vårdcentralen präglas av framåtanda, teamarbete och trevliga arbetskamrater.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär en unik möjlighet att starta upp fysioterapimottagning. Som fysioterapeut kommer du att ansvara för uppbyggnad av mottagningen tillsammans med ansvarig chef och kollegor. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Tjänsten medför utrymme för utveckling, hög delaktighet och ansvarstagande. Arbetetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapi på primärvård och du kommer att ingå i vårdcentralens rehabiliteringsteam med nära samarbete med alla yrkeskategorier och med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren leg. fysioterapeut/sjukgymnast med driv och engagemang att bygga och utveckla framtidens primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande, drivande och flexibel och som trivs med att arbeta både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi söker 1-2 personer. Vi är flexibla med tjänstgöringsgraden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Maria Ek
Anna Olofsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.ek@ptj.se