en bild

Omtänksam tandsköterska sökes till Lidingö

Information om arbetsplatsen

Vi är en modern ljus klinik belägen mitt emot Lidingöcentrum med tre tandläkare, en tandhygienist, en receptionist och tre tandsköterskor. Vi har funnits här sedan 2004 och är en klinik som behandlar både barn o vuxna där vi utför all slags allmäntandvård.
Vi har en familjär stämning hos oss, för oss är det viktigt att vara
professionella och samtidigt ha kul på jobbet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Lejonstigen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss är omväxlande, främst assistans till tandläkaren vid all slags behandling, sterilarbete, kallning av patienter, inköp av material samt en del receptionsarbete.
Vi hjälps åt med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten. Självklart får du handledning
Vi arbetar med journalsystemet Frenda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller med erfarenhet av yrket. Ett yrke som är av största vikt här i vårt team.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en glad omtänksam person, ansvarstagande, noggrann, självständig och alltid har patienternas bästa i fokus. Du har god klinisk förståelse, god samarbetsförmåga och är engagerad. Du har förmågan att överblicka, planera och prioritera.
Vi värdesätter högt personliga egenskaper, som engagemang, social kompetens och lojalitet. Utmärkta kunskaper i svenska både i tal o skrift, samt gärna engelska i tal.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-20

Information om tjänsten lämnas av

Liselott Löwgren
Marie Bernunger receptionist

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: liselott.lowgren@ptj.se