en bild

Teamledare/mottagningssköterska till VC Läkarhuset

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Läkarhuset är en central belägen vårdcentral mitt i Göteborg. Vårdcentralen ligger på Läkarhuset på Södra vägen 27 (vid Heden). Det är en vårdcentral med ca 5500 listade patienter och ca 17 st anställda. På vårdcentralen arbetar allmänspecialister, ST läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, Psykolog, PTP psykolog och undersköterskor.

Vi har BVC verksamhet i våra lokaler, i samarbete med Lillugglan. Vi har även fysioterapeut på mottagningen 2 gånger /vecka. Utöver vårdcentralen rymmer Läkarhuset olika specialistmottagningar som vi har ett gott samarbete med. Vårdcentralen har sedan två år tillbaka digitala vårdkontakter, MITT PTJ, där patienten kan få kontakt med oss via chatt. Vi kan även ha videobesök genom detta system. Vi arbetar i journalsystemet CGM J4.
Vi är trivsam arbetsgrupp och engagerade medarbetare.

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vi behöver utöka vår sköterskegrupp och söker en temaledare/mottagningssköterska. Arbetet innefattar ca 70 % kliniskt arbete och ca 30 % teamledarfunktion. Temaledafunktionen innebär leda och fördela dagliga arbetet på vårdcentralen. Du kommer ha ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer arbeta med akuta patientflöden, triagering, mottagningsarbete samt telefonrådgivning samt vara delaktig i vår digitala plattform PTJ 24. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden.

Vi erbjuder/strävar efter:

- Du har möjlighet att ha kontroll över ditt schema. En stor frihet att komma med förslag hur just du vill arbeta.
- Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö och arbetar aktivt för att förebygga stress och att våra medarbetare ska ha möjlighet att genomföra sina arbetsuppgifter på ett professionellt och hållbart sätt.
- Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag på 5000kr/år.
- Det finns möjlighet att arbeta digitalt/hemifrån.
- Fortbildning är en naturlig del av att utveckla din profession.

Kvalifikationer

Grundutbildad sjuksköterska, mediterande är om du har erfarenhet av primärvård och /eller teamledare sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Du är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du är självgående, ansvarstagande och som vill göra skillnad för både patienter och kollegor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Du är nyfiken på och tycker det är roligt med digitala verktyg i ditt arbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Om du har frågor kring tjänst är du välkommen att ring Stina Kjellberg, verksamhetschef 0739890784

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-06-23

Information om tjänsten lämnas av

Stina Kjellberg
Stina Kjellberg

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: stina.kjellberg@ptj.se