en bild

Laurentiuskliniken söker psykolog/psykoterapeut!

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken ligger centralt belägen i Falkenberg. Vårdcentralen har ca 7000 listade och 25 medarbetare. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB. Nu söker vi psykolog/psykoterapeut som vill vara en del av vårdcentralens psykosociala team. Vårdcentralen präglas av framåtanda och teamarbete. Vi erbjuder möjlighet till utvecklingsarbete, god arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holgersgatan 25 B, Falkenberg

Arbetsuppgifter

Som psykolog/psykoterapeut hos oss arbetar du med vuxna med mild till måttlig psykisk ohälsa. Arbetet är varierende och utvecklande och innehåller bedömningar och behandligar på primärvårdsnivå. Du arbetar både självständigt och som en del av det psykosociala teamet, rehabteamet och i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Tjänsten kan utformas på olika sätt utifrån ditt och teamets behov och kompetens, t.ex utifrån intresse av digitala vårdkontakter eller som psykolog med inriktning till BVC.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg.psykolog/leg. psykoterapeut eller av arbetsgivaren bedömd motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har KBT-utbildning och relevant arbetslivserfarenhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är kommunikativ, flexibel och trivs med att arbeta i team. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och du har ett gott bemötande både mot patienter och kollegor. Vi ser gärna att du bidrar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillträdesdatum kan diskuteras.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och välkomnar ansökningar från likvärdiga yrkeskategorier.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
2022-09-01
Sista ansökningsdag:
2022-06-05

Information om tjänsten lämnas av

Maria Ek
Susanne Axelsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: maria.ek@ptj.se