en bild

Tandsköterska sökes till Team Hannah Lindqvist

Information om arbetsplatsen

Vi är en privat klinik mitt i centrala Värnamo. Vi utför vuxentandvård, allt från årliga undersökningar till akutbesök och implantatbehandlingar.
Att vara tandsköterska hos oss på GADD innebär omväxlande uppgifter med stort eget ansvar. Våra tandsköterskor har en central och viktig roll i våra team. Du kommer tillhöra ett av våra två team på kliniken.

Adress:
Storgatsbacken 18, Värnamo

Arbetsuppgifter

Arbetet sker delegerat och innefattar assistans, steril, egna patienter och lite administrativa delar så som beställningar.
VI jobbar solo/group.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, gärna med några års klinisk erfarenhet. Svenska i tal och skrift.
Meriterande; tidigare erfarenhet av FRENDA, delegerat arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som har förmåga att överblicka, planera, prioritera och kommunicera. Du är lagspelare och tycker om att arbeta med människor. Du klarar ett högt tempo, är driven och kan ta egna initiativ.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningen kan komma att tillsättas löpande.
6 mån provanställning.
Önskvärt att anställningen början dec/jan, men viss flexibilitet är möjligt.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-08-28

Information om tjänsten lämnas av

Hannah Lindqvist

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: infogadd@ptj.se