en bild

Tandläkare till Haninge Tandvårdscenter

Information om arbetsplatsen

Kliniken ligger i gränslandet mellan stad och natur med en vacker utsikt över sjön Rudan och drivs av tandläkare Michael Nylander M.Sc in laser dentistry, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi har fyra moderna behandlingsrum, OPG, scanner och flera olika lasrar i toppklass.

Ca 1700 revisionspatienter där majoriteten är vuxenpatienter. Vår strävan är att ge den bästa och modernaste tandvården där patienten är i fokus. Vi samarbetar med specialister inom kirurgi, parodontologi, endodonti m. m.
På kliniken bedriver vi traditionell tandvård, estetisk tandvård, implantat och laserassisterande tandvård inom de flesta odontologiska områdena. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och ge patienterna fullgod vård och service med möjlighet att även jobba med laser som ett komplement till traditionell tandvård.
Då vi är en liten familjär klinik så vill vi att du som söker är en teammänniska, talar flytande svenska, har hög empati, god samarbetsförmåga samt minst tre års arbetslivserfarenhet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Handenterminalen 4, Handen

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad tandläkare som vill gå in i ett första skede som anställd tandläkare men på sikt också vill bli delägare och verksamhetschef i kliniken. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som delägare kommer du att tillsammans med nuvarande delägare och verksamhetschef ansvara för den dagliga driften för mottagningen. Till din hjälp finns i Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.


Vad kan vi erbjuda dig:
Tack vare den centraliserade administrationen och den finansiella stabiliteten kan du i din roll som verksamhetschef fokusera på vården, mottagningen och medarbetarna. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

https://praktikertjanst.se/om-oss/

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare.
• Mist 3 års arbetslivserfarenhet.
• God datorvana.
• Flytande kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Urvalet sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig!

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Mette Palmer, Affärsutveckling

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mette.palmer@ptj.se