en bild

VC Kusten söker Distriktssköterska/Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter. Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 meter från vårdcentralen.

Vi är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB. Vårdcentralen Kusten är en verksamhet i ständig utveckling, med stabil bemanning och god arbetsmiljö. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktsköterskor, undersköterskor samt familjecentral med BVC och MVC. Vi har även en rehabmottagning med sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter, samt familjehuset som är en mottagning som vänder sig till barn och unga med psykisk ohälsa, samt deras föräldrar. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida: www.vckusten.se

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss erbjuds du ett självständigt och varierande arbete där du kommer att få arbeta för invånarnas hälsa och möta patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, förebyggande och behandlande.

Du kommer att möta patienter via telefon och digitala verktyg och besök. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av patienter, telefonrådgivning och tidsbokning, mottagning och hembesök. Då vårdcentralen är inne i ett utvecklingsskede kommer du tillsammans med dina arbetskamrater att vara med och påverka vårdcentralen. Dokumentation görs i CGM J4.

Kvalifikationer

Du är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Har du tidigare arbetserfarenhet inom primärvården eller den kommunala hälso-och sjukvården är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med diabetesvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt att kommunicera och skapa relationer. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänstgöringsgrad del- eller heltid.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
1 år
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-30

Information om tjänsten lämnas av

Emma Thorbjörnson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: eva.klasson@ptj.se