en bild

Leg arbetsterapeut till Neuroteam i Handen

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Rudan bedriver primärvårdsrehabilitering med tilläggsuppdraget Neuroteam på uppdrag av Region Stockholm. Vi finns och utgår från Handens närsjukhus som ligger nära pendeltågsstationen. Vårt primära upptagningsområde är Handen, Tyresö och Huddinge. Vi är drygt 20 medarbetare på kliniken och har ett nära samarbete med övriga Rehab kliniker inom Praktikertjänst samt remittenter i närområdet. På Rehab Rudan arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktorer, dietister, logoped och kurator. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Handen

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut i vårt neuroteam där både hembesök och mottagningsbesök ingår. Du är intresserad av neurologi och tycker om att arbeta i patientens hem. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av neurologisk rehabilitering och/eller primärvårdsrehabilitering så är det meriterande för tjänsten. Krav är körkort B.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har patienten i fokus, har god samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du är flexibel och är intresserad av utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar. Du gillar ett högt arbetstempo och har förmåga att prioritera.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Goda möjligheter till kompetensutveckling
Ett generöst flextidsavtal
Generöst friskvårdsbidrag
Mentorsprogram för våra mer oerfarna kollegor

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-20

Information om tjänsten lämnas av

Johanna Juustovaara

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ansokanrehab@ptj.se