en bild

Psykolog till Johannesvården i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Johannesvården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten. Mottagningen ligger i Johannesgården; i ett före detta kloste. En unik miljö med fräscha lokaler och varm atmosfär.
Vi är en välfungerande enhet med såväl vårdcentral, bvc och UPH inom Vårdval Vårdcentral som rehabmottagning inom Vårdval Rehab. Vi har ca 7000 listade patienter och en god bemanning som kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla verksamheten för att ge en god, lättillgänglig vård av hög kvalitet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i vårt team "VPH" - "Vuxnas psykiska hälsa". Här ingår också vårdsamordnare, rehabkoordinator, läkare samt arbetsterapeut och fysioterapeut. TIllsammans med leg kurator gör du bedömningar och utredningar samt KBT-behandlingar av patienter med psykisk ohälsa och arbetar med att utveckla vården för personer med psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Du är leg psykolog med KBT-utbildning och har erfarenhet av att arbeta på primärvårdsnivå. Du är trygg både i din profession och person och stimuleras av att erbjuda god vård i första linjen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta på primärvårdsnivå och tillsammans med oss vill arbeta för att ge våra patienter en god och lättillgänglig vård. Du är lyhörd och bidrar gärna med egna erfarenhete, såväl som du lyssnar in kollegornas.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsfirmor. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-10-09

Information om tjänsten lämnas av

Sara Andersson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sara.andersson@ptj.se