en bild

Distriktsläkare till Koppardalens Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Koppardalens Vårdcentral ägs av Praktikertjänst och har 6.300 listade patienter. Mottagningen har 23 fast anställda och erbjuder hela primärvårdsuppdraget. Du får förmånen att arbeta med ett kompetensstarkt team där alla har möjlighet att påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utvecklingsarbete. Ett flertal av personalen har varit med sedan VC startades 2012. Vårdcentralen ligger i anrika Koppardalen i lokaler som är ljusa och fräscha med oslagbar utsikt! Genom våra stora fönster ser vi Dalälven forsa förbi.

Nu växer och utvecklas vårdcentralen och vi har utrymme för en till allmänspecialist i vårt team. Du erbjuds möjlighet att arbeta tillsammans med fyra fast anställda läkare, ST, AT och UL. Vi har sjuksköterskemottagning för diabetes, astma/KOL, hjärt- & kärlsjukdom och samordningssköterska för psykisk hälsa.
På vår mottagning finns även BVC, barnmorska, distriktssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och rehabkoordinator.

Nu pågår ett stort utvecklingsarbete med vår schemaläggning där vi prioriterar kontinuitet både för personal och patienter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Polervägen 8 77441 Avesta, Avesta

Arbetsuppgifter

Du är specialist i allmänmedicin och kommer att jobba som det. Hos oss betyder det en blandning av uppdrag som inkluderar att du olika dagar har planerad mottagning med bokade patienter fysiskt och ibland digitalt.
Hos oss arbetar vi med appen Mitt PTJ som används på de flesta Praktikertjänst mottagningar även 1177 och Regionen Min Vård. Undervisning av kandidater och yngre kollegor ingår i ditt arbete.
Ansvar för SÄBO och hemsjukvårds patienterna planeras på 1 läkare. Uppdraget utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin med gärna några års erfarenhet. Handledarutbildning eller forskningsbakgrund är en merit. Erfarenhet av video och eller chatt är bra för det kommer vara en del av framtiden.

Personliga egenskaper

Vi jobbar tillsammans för att göra vården bättre. Det tror vi den blir om de som jobbar hos oss har ett genuint intresse för primärvårdens patienter och dess utmaningar. Vi är förändringsbenägna och tycker om när du vill ta stort ansvar för den vård du erbjuder och för din utveckling. Då står vi bakom dig! Vi söker någon som vill det som vi vill. Den bästa vårdcentralen och en trygg och välkomnande arbetsplats.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är flexibla gällande arbetstid så deltid är inget hinder. Vi intervjuar löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Så sök på en gång, du kommer inte ångra dig.
Vi tillämpar provanställning. Vi erbjuder 5 000 kr i friskvård.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-05-31

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Storsved

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.storsved@ptj.se