en bild

Diabetessköterska till Koppardalens Vårdcentral!

Information om arbetsplatsen

Vårdcentral Koppardalen söker en diabetessköterska som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Vårdcentralen har ca 6300 listade patienter och ägs av Praktikertjänst. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team där alla har stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktig i utvecklingen. På vårdcentralen har vi fastanställd personal med primärvårdserfarenhet.
Vårdcentralen ligger i anrika Koppardalen i Jernverkets gamla slaggstenslokaler. Våra lokaler är ljusa och genom våra stora fönster ser vi Daläven forsa.
I linje med Praktikertjänst värdeord: omtanke, professionalism och nytanke sätter vi alltid patientens behov i centrum.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Polervägen 8, Avesta

Arbetsuppgifter

Som diabetessköterska hos oss kommer du att ha ett varierande arbete med egen mottagning och möjlighet att delta i utvecklingen av vårdcentralen. Vi kommer bland annat att arbeta för en ökad kontinuitet och utveckla den digitala vården. Ditt arbete utformas i möjligaste mån efter ditt intresse och erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Sjuksköterska eller distriktssköterska med vidareutbildning i Diabetes 15Hp. Erfarenhet av arbete med diabetes är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har stort intresse av att vara med att utveckla och forma vår vårdcentral till något alldeles speciellt. Vi jobbar tillsammans för att göra vården för våra listade patienter bättre. Vi önskar därför att du gillar att jobba i team och kan ta tillvara kollegors kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård och känner dig trygg med att göra egna bedömningar.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi är Flexibla med tjänstgöringsgrad och arbetstider.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-25

Information om tjänsten lämnas av

Sofia Storsved

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sofia.storsved@ptj.se