en bild

Tandhygienist - Bli en del av vårat team.

Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en tandhygienist som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling.

Vi erbjuder en tillitsfull och professionell arbetsplats där vi utför tandvård av högsta standard. Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och att samarbetet oss kollegor emellan fungerar väl.

Om Tjänsten, Legitimerad tandhygienist.

Arbetsuppgifter

  • Sedvanligt tandhygienistarbete. Fokus på preventiv vård i parodontologi och kariologi.

Den sökande skall:

  • Behärska parodontal diagnostik och behandling. Den sökande skall behärska mekanisk infektionsbehandling, professionell tandrengöring och instruering.
  • Behärska kariologisk diagnostik. Den sökande skall kunna utföra kariesprevention.
  • Behärska genomförandet av revisionsundersökningar
  • Behärska det svenska språket i tal och skrift.
  • Är engagerad och gillar sitt jobb.
  • Ha examensbevis om erlagd tandhygienistexamen.

Som person tror vi att du blir en nyckelspelare på kliniken, med mycket patientkontakt och insyn i det mesta som sker. Du har ett gott ordningssinne och trivs med att påverka planeringen på daglig nivå. På en mindre klinik får man fördelen av att kunna arbeta med alla typer av uppgifter, stora som små. Därför är det viktigt att du är initiativrik och trivs med att ha stundtals varierande arbetsuppgifter 

 

Mora Tandvård är en Praktikertjänst Mottagning som är en modern, privat mottagning som ligger i Mora, hjärtat av Dalarna. Vi strävar efter mycket hög kvalitet på tandvården och ser att Du som söker tjänsten vill arbeta mot dessa målsättningar tillsammans med oss. Om du letar efter en arbetsplats där du kan stanna länge och utvecklas tillsammans med kliniken, då hoppas vi på en första kontakt med dig.

Vi kan diskutera anpassningar av arbetstid eller tjänstgöringsgrad för att tjänsten ska vara långsiktigt hållbar. Viktigast är att du är motiverad, serviceinriktad och redo att satsa fullt ut på rollen.

Om praktikertjänst Praktikertjänst är Sveriges äldsta privata vårdföretag som verkat sen 1960, det finns många karriärvägar där du kan vara anställd eller delägare. Oavsett har du en trygg anställning med förmåner och försäkringar. Praktikertjänst har 2023 hamnat på plats 2 i Universums årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Grigorios Soulios: grigorios.soulios@ptj.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (50-100%)
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2024-11-30

Kontakt

Grigorios Soulios

Ansök

Ansök