en bild

Praktikertjänst söker tandläkare till Rättvik

Information om arbetsplatsen

Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare! Är det dig vi söker?

Vi söker en driven och duktig tandläkare som på sikt vill gå in som delägare i Praktikertjänst med allt var det innebär. Titta gärna på vår film som förklarar konceptet: https://www.youtube.com/watch?v=siK4Orlgbe4

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandläkaruppgifter.

Om du går in som delägare och/eller verksamhetsansvarig kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandläkare och som gärna har arbetat i tre till fem år. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:
• Legitimerad tandläkare
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.

 

Övrig information

Låter detta intressant? Tveka inte att ringa vår affärsutvecklare Mette Palmer mette.palmer@ptj.se.

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-05-17

Kontakt

mette palmer

Ansök

Ansök