en bild

Tandläkare sökes till Dalarna

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi en erfaren tandläkare med stort engagemang som vill driva en fin privat tandläkarpraktik i Avesta. Möjlighet finns att bli verksamhetsansvarig delägare i Praktikertjänst och ta över en etablerad och välskött mottagning som har gott om patienter.

På den renoverade och moderna mottagningen jobbar idag en tandläkare och två tandsköterskor. Det finns två behandlingsrum och ytterligare ett rum som tidigare nyttjats som behandlingsrum. Här finns avlopp och rummet kan göras om till ett tredje behandlingsrum vid behov. Mottagningen är utrustad bl a med scanner, The Wand. Unitar är från oktober 2022.

 

Arbetsuppgifter

  • Du leder och fördelar arbetet för personalen
  • Du arbetar kliniskt som tandläkare
  • Personalansvar, mål och utvecklingsdialog samt lönesamtal
  • Rekrytering vid behov
  • Säkerställa att personal har tillräckliga kunskaper och arbeta med kompetensutveckling
  • Ansvar för arbetsmiljön
  • Ansvara för kvalité -och utvecklingsarbete

När du går in som verksamhetsansvarig delägare i Praktikertjänst så kommer du förutom att jobba kliniskt med patienter även att vara verksamhetschef och ansvara för den totala driften av mottagningen. Bl a har du ekonomi- och budgetansvar och ansvarar för mottagningens ekonomiska resultat. Till din hjälp finns inom Praktikertjänst ett nätverk av specialister inom olika områden, så som ekonomi, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension och miljö.

Kvalifikationer

  • Legitimerad tandläkare
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift

 

Personliga egenskaper

Du är en engagerad, flexibel och omtänksam person som brinner för möte med patienten. Du arbetar gärna med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du tycker om att jobba i team och att leda andra människor. Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i mottagningens utveckling. Som person har du en god social kompetens, du är kommunikativ och lyhörd i möte med patienter och medarbetare.

 

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande och därför ser vi gärna att du tar en första konfidentiell kontakt med vår affärsutvecklare Cecilia Källebo på telefon 070-789 39 68 eller via mejl cecilia.kallebo@ptj.se

Vi önskar att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som odontologisk intervju.

Välkommen med din ansökan!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-08-31

Kontakt

Cecilia Kallebo

Ansök

Ansök