en bild

Vi söker distriktsköterske - och sjuksköterskekollegor

Bild

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst  har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva Hälsocentralen vid Bollnäs Sjukhus. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård genom entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

 

Praktikertjänst Hälsocentral i Bollnäs är idag den största i Region Gävleborg, men har en lugn och trivsam atmosfär som välkomnar våra patienter. På hälsocentralen arbetar vi i organiserade team som håller en hög medicinsk kvalitet med fasta läkare som har bred kompetens. Genom vår storlek arbetar du med många kollegor i din närhet och med stor frihet. Möjligheten att forma sin egen anställning och att specialisera sig i någon inriktning är också stor.

Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat och har alla en stor respekt för varandras olika professioner. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism, omtanke och nytanke.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete hos oss kommer att vara som sjuksköterska/distriktssköterska på hälsocentralen och i tjänsten ingår bland annat telefonrådgivning och mottagningsverksamhet. Utifrån denna grund finns sedan stora möjligheter att inrikta sig mot olika ansvarsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska med primärvårdserfarenhet och du håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. 

 

Personliga egenskaper

Arbetet präglas av variation och det är viktigt med egen initiativförmåga. Du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. I utbyte erbjuder vi korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Övrig information

· Anställningsform: tillsvidare; heltid eller enligt överenskommelse

· Vi tillämpar individuella lösningar för en god arbetssituation

· Individuell lönesättning

· Kollektivavtal finns 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (40 tim/vecka)
Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-02

Kontakt

Susanne Svahn

Ansök

Ansök