en bild

Legitimerad Tandhygienist till Tandhörnan Söderham

Information om arbetsplatsen

Tandhörnan är en väletablerad mindre klinik i centrala Söderhamn, där två team arbetar enligt Solo-Group. Två tandläkare, en tandhygienist, fyra tandsköterskor och en receptionist jobbar här. Vi söker nu en till tandhygienist att ansluta till Tandläkare Emma Jonhans team.

Adress:
Kungsgatan 20, Söderhamn

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad tandhygienist, både enskilt och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Svensk tandhygienist legitimation. Gärna med några års erfarenhet av yrket men vi ser gärna att du som är nyexaminerad även söker då handledning finns att tillgå.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, noggrann och engagerad i ditt patientarbete. Samt har ett driv att jobba tillsammans framåt och utvecklas med teamet.
Du bör trivas att arbeta själv men också att arbeta tillsammans i ett mindre team.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-30

Information om tjänsten lämnas av

Emma Jonhans

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: emma.jonhans@ptj.se