en bild

Tandsköterska i Sandviken

Information om arbetsplatsen

Knutentandläkarna är en medelstor arbetsplats med fem behandlingsrum.

Adress:
Hyttgatan 29, Sandviken

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är tandsköterska med erfarenhet inom yrket.

Ditt arbete kommer att innefatta sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska, såsom sterilarbete och assistans. Du kommer även att arbeta administrativt med telefonkontakt med patienter, tidsbokningar, kallelser och varubeställningar. Du kommer även vara delaktig i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

Vi hjälper dig med inskolning för att du successivt ska komma in i de olika arbetsmomenten, men även kompetensutveckling och handledning efter behov.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i vårt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Erfarenhet är meriterande.
Goda kunskaper i smittskydd.
God datavana.
Vi arbetar med Frenda journal och röntgensystem.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personliga förmåga. Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ. Du känner ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter. Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Vi vill du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Arbetstiden är 38-40 timmar /veckan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din skicka din ansökan redan idag!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2023-01-02
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Luisa Nalaeva

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: luisa.nalaeva@ptj.se