en bild

Distriktsläkare på Gotland

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Vårdcentralen Visborg, som ligger precis utanför Visby med närhet till både stad och natur. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotland som en del av Praktikertjänst, och vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ vård med god tillgänglighet och service till våra patienter.

Vi bryr oss om varandra och om våra patienter. Genom att ha ett listningstak kan vi erbjuda våra patienter trygghet och kontinuitet med en namngiven läkare. Det ger också våra medarbetare en bra arbetsmiljö. Vi är stolta över att ha höga poäng i nationella patientenkäter, vilket bevisar vårt engagemang och vår vilja att alltid erbjuda högsta kvalitet på vården.

Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, psykologer, rehabiliteringskoordinatorer och en allt-i-allo. Verksamhetschefen och alla i ledningsgruppen arbetar kliniskt vilket ger en platt organisation. Sedan starten 2008 har vår samarbetskultur främjat en trivsam och dynamisk arbetsmiljö.

Vi välkomnar regelbundet AT-läkare och läkarstudenter, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer under utbildning. Det ger oss möjlighet att ständigt förnya oss och utveckla vår kompetens.

Adress:
Visborgsallén 47, Visby

Arbetsuppgifter

Som distriktsläkare kommer du att ha ansvar för din egen patientlista - ta hand om både akuta och planerade besök på mottagningen, sköta telefonrådgivning och ha kontakt med hemsjukvården och andra vårdgrannar.

En annan betydande del av din roll är att handleda våra utbildningsläkare och stödja andra medarbetare i olika patientärenden. Vi värdesätter flexibilitet och samarbetsförmåga.

I primärvårdsuppdraget ingår jour- och beredskapsverksamhet på kvällar, nätter och helger. Ansvaret är fördelat på alla Gotlands vårdcentraler och du blir en del av vår jourbemanning.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmänmedicin, gärna med några års erfarenhet. Körkort är önskvärt. Handledarutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Hos oss är helhetsansvaret viktigt. Du är flexibel och kan anpassa dig till olika situationer och arbetsbelastningar. Du samarbetar med andra medarbetare på vårdcentralen och bidrar till vår gemensamma vårdinsats. Vi ser att du har patientens bästa, men också verksamhetens bästa för ögonen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vi tillämpar 6 månaders provanställning vid alla nyanställningar. Tjänsgöringsgraden kan diskuteras och lönen sätts individuellt. Vi erbjuder 5 000 kr i friskvårdsbidrag och möjlighet till individuellt anpassat schema. Vi tänker intervjua löpande och observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-09-30

Information om tjänsten lämnas av

Jakob Fugeläng
Jonas Sommar

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jakob.fugelang@ptj.se