en bild

Tandhygienist heltid

Information om arbetsplatsen

 Vår tandhygienist längtar hem till Värmland och kommer att sluta hos oss. Vi söker därför en tandhygienist till vår tandläkarpraktik centralt i Visby. Praktiken ligger vid Östercentrum ett stenkast från ringmuren och Österport. Här arbetar förutom Naim, vår nuvarande tandhygienist, Anders Axelsson, tandläkare, Malin B och Petra H, tandsköterskor. Praktiken har tre behandlingsrum där ett är vikt för tandhygienisten. Vi arbetar delegerat i, tycker vi, i en rimlig utsträckning. Vi har en egen Panoramaröntgen och all fast protetik skannar vi och skickar digitalt till vårt dentallab här på ön. Anders har under många år varit medlem av AACD, American Academy of Cosmetic Dentistry och SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry så vi tycker att det är roligt att våra patienter har både  ett bra munstatus och även ser fina ut. Ortodonti med InInvisalign finns även på reportoaren. Vi tar också emot remisser för käkkirurgi, främst implantatkirurgi men även allmän käkkirurgi.

Arbetsuppgifter

Du kommer dels att utföra tandhygienistbehandlingar, dels som en del av teamet göra revisionsundersökningar och medverka i behandlingsplaneringen. Du kommer också ha enklare komfortbehandlingar. Om du är bekväm att använda en kamera är det toppen, vi fotar en del, skulle du tycka att det är roligt att göra blekskenor och medverka vid ortkontroller finns också möjlighet till detta!

 

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist.

 

Personliga egenskaper

Du skall naturligtvis tycka om att arbeta med människor och tycka om att kommunicera. Att du känner att du är eller kommer att bli en bra tandhygienist är ganska självklart. Arbetet inom privat tandvård är omväxlande så det är bra om du är nyfiken på att vidga dina kunskaper och arbeta i ett team.

Övrig information

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-08

Kontakt

Anders Axelsson

Ansök

Ansök