en bild

Undersköterska till Visborg

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Vårdcentralen Visborg, som ligger precis utanför Visby med närhet till både stad och natur. Vi bedriver primärvård på uppdrag av Region Gotland som en del av Praktikertjänst, och vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativ vård med god tillgänglighet och service till våra patienter.

Vi bryr oss om varandra och våra patienter. Genom att ha ett listningstak kan vi erbjuda våra patienter trygghet och kontinuitet, vilket också ger våra medarbetare en bra arbetsmiljö. Vi har en stabil bemanning och låg personalomsättning. Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, psykologer, rehabiliteringskoordinator och en allt-i-allo. Verksamhetschefen och alla i ledningsgruppen arbetar kliniskt, vilket ger en platt organisation. Sedan starten 2008 har vår samarbetskultur främjat en trivsam och dynamisk arbetsmiljö. Vi välkomnar regelbundet studenter under utbildning inom våra olika yrkeskategorier, vilket ger oss möjlighet att ständigt förnya och utveckla vår kompetens.

 Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av provtagning. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom provtagning och hantering av prover, enklare analyser, fylla på förråd, ordna med rengöring av instrument mm. Även visst mottagningsarbete kan förekomma.

 Personliga egenskaper

För oss är det viktigt att du är mån om att ge våra patienter god service av hög kvalitet, har ett flexibelt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande om du har erfarenhet från vårdcentral och även av journalsystemet Take Care.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-80 % med viss helgtjänstgöring och vi tillämpar 6 månaders provanställning vid alla nyanställningar. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Tillträde omkring den 1 maj.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (75-80 %)
Tillträdesdatum:
1 maj
Sista ansökningsdag:
2024-03-01

Kontakt

Misa Sjöberg

Ansök

Ansök