en bild

Sjukgymnast/Fysioterapeut till Lagaholmskliniken

Information om arbetsplatsen

Lagaholmskliniken är en privat praktikertjänstdriven vårdcentral i centrala Laholm. Lokalerna är gamla, renoverade och mysiga med vacker utsikt mot Lagan.
Vi har ca 6700 listade patienter. Tre specialister i allmänmedicin, tre ST-läkare och en AT-läkare.
Distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, diabetessköterska, BVC och medicinska sekreterare. Rehabteam med fysioterapeuter/sjukgymnaster, kurator, arbetsterapeut och psykolog. Vi är en del av vårdval Halland.

Adress:
Stortorget 6B, Laholm

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av mottagningsverksamhet, bedömning och behandling både individuellt och i grupp. Patienterna som söker till oss har vanligen besvär från rörelse- och stödjeorgan men många andra diagnosgrupper förekommer också.

Vi bedriver flera olika patientskolor i grupp. Hos oss som fysioterapeut ingår du i ett tvärprofessionellt team och är en naturlig del runt patienten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvården. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom ortopedi (OMI/OMT/MDT), avspänningstekniker samt har utbildning i akupunktur.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner engagemang, tar ansvar och trivs att samarbeta i grupp. Du behöver ha en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har lätt för att kommunicera med andra, bidrar till en god arbetsmiljö och kan vara flexibel när situationen kräver det.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer kommer ske löpande när ansökningar kommer in.
Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Deltidstjänstgöring kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Ulf Peber

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: ulf.peber@ptj.se