en bild

Fysioterapeut till Laurentiuskliniken

Information om arbetsplatsen

Laurentiuskliniken ligger centralt belägen i Falkenberg, med goda möjligheter till kollektivtrafik. Vårdcentralen har fullt primärvårdsutbud, inklusive rehab, allt under samma tak med ca 6500 listade patienter och 22 medarbetare. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB. Nu söker vi fysioterapeut som vill vara en del av vårt team! Vårdcentralen präglas av framåtanda och teamarbete. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, god arbetsmiljö och trevliga kollegor. 

 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut arbetar du med varierande patientgrupper utifrån primärvårdsuppdraget. Arbetet är varierande och utvecklande och innehåller bedömningar och behandlingar på primärvårdsnivå med både individuella besök och grupper. Du arbetar både självständigt och som en del av rehabteamet och i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med hög kompetens, gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande med relevant vidareutbildning för primärvård, såsom akupunktur, McKenzie, OMI, OMT och/eller MM. 

Personliga egenskaper

Du är kommunikativ, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i team med gott bemötande till både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Startdatum kan diskuteras.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan i god tid. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Deltid (80%)
Tillträdesdatum:
2024-09-02
Sista ansökningsdag:
2024-08-04

Kontakt

Maria Ek
Magnus Hansson

Ansök

Ansök