en bild

Sjuksköterska till Lagaholmskliniken

Bild

Information om arbetsplatsen

Lagaholmskliniken är en privat vårdcentral som ligger centralt vid torget i Laholm. Lokalerna är mysiga och fräscha. Vi har ca 6700 listade patienter, 3 specialistläkare, 3 ST-läkare och en AT-läkare. Vi har även distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, diabetessköterska, BVC, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, kurator, psykolog samt en arbetsterapeut som också är rehabkoordinator. 

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du ha egen mottagning, men också arbeta med telefonrådgivning och provtagning på lab. Du kommer göra egna medicinska bedömningar och ge råd till patienter i olika åldrar. Eftersom vi är en medelstor vårdcentral arbetar vi ofta över gränserna och hjälps åt professioner emellan. Vi söker nu en sjuksköterska, gärna med vidareutbildning.

Är du distriktssköterska eller har en vidareutbildning till barnsjuksköterska kommer det framöver finnas möjlighet att arbeta på vårt BVC "Lagabarnen"

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till distrikt- eller barnsjuksköterska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och är ansvarstagande, samtidigt som du är en lagspelare. Du är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. 

Övrig information

Vi söker dig som vill arbeta heltid, men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 


 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100 %)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-04-15

Kontakt

Ulf Peber
Helen Ivansson

Ansök

Ansök