en bild

Allmänläkare till trevlig privat mottagning

Information om arbetsplatsen

Söndrumskliniken är en av de minsta vårdcentralerna i Halland. Hos oss sätter vi patienten och relationen till patienten i första rummet. Vårt mål är att vara en liten och personlig vårdcentral med hög tillgänglighet. Vi har genom åren placerat oss väl i patienternas kvalitetsenkät och både 2021 och 2022 var vi bäst i Halland och på 10e plats i Sverige.

Söndrumskliniken är en del av praktikertjänst, och genom anställning hos oss får du också del av den trygghet som en stor arbetsgivare som praktikertjänst kan förmedla.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Jutaplatsen 2, Halmstad

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Vi befinner oss i en spännande fas där Du tillsammans med övriga kollegor kommer ha stort inflytande över vidare arbetssätt och utveckling. På sikt finns möjlighet till ökat inflytande som partner.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som allmänspecialist i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott personligt bemötande för patienten.

Som specialistläkare hos oss lär du känna dina patienter, i det längsta strävar vi efter kontinuitet. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården och BVC. Fn har vi inte något äldreboende vi ansvarar för. Viss jourtjänstgöring ingår också, ca ett pass/månad. Utöver det egna arbetet har du också handledaransvar för såväl läkarstudenter, AT-läkare som ST-läkare.

Vi kan erbjuda dig ett arbete på en trygg och trivsam arbetsplats där vi har roligt tillsammans. I vår personalgrupp är det härlig energi, högt i tak och alltid nära till skratt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av egen verksamhet eller verksamhetsstyrning. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Körkort B erfordras.

Personliga egenskaper

Då vi är en liten klinik lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara social och empatisk och ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga, eftersom tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor inom och utanför den egna professionen. För dig är det patienten som står i fokus och du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Dessutom är du positiv, engagerad och vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet på vårdcentralen.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Arbetstid: 70-100%, men flexibelt enl överenskommelse

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-15

Information om tjänsten lämnas av

Mats Rydberg
Oskar Hagströmer

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: info@sondrumskliniken.se