en bild

Gynekolog till Qvinnolivet

Bild

Information om tjänsten

Vill du har mer tid för patienten och arbeta på en plats som tar tillvara dina intresseområden och egenskaper? Välkommen till oss på Qvinnolivet!

Du kommer till ett engagerat och kompetent team som vill bidra till att skapa en god fungerande vård för alla kvinnor. Vi bedriver specialistvård inom gynekologi och fertilitet. Kliniken är en verksamhet som ingår i Praktikertjänst AB med vårdavtal Region Halland. Kliniken grundades 1985 och verksamheten bygger på lång erfarenhet med målsättningen att patienten ska känna trygghet, tillgänglighet, kontinuitet och kompetens. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team av gynekologer, barnmorskor och undersköterskor med spetskompetenser.

 

Vi söker nu efter en gynekolog för tillsvidareanställning på kliniken. Beroende på vad som intresserar dig mest kan vi erbjuda olika möjligheter. Bland annat:

  • - Möjlighet att arbeta hemifrån en dag per vecka
  • - Avsätta tid för fortbildning/forskning
  • - Utbildningspaket inom ex IVF
  • - Delta i klinikens nätverksmöten och på så vis bredda ditt egna professionella nätverk
  • - Fördelarna med att arbeta i det stora bolaget med de kvalitetssystem och specialistkompetenser som finns här, men samtidigt på en lokalt självstyrande och delägarledd klinik där vi själva prioriterar vad som är viktigt för oss.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad och specialistutbildad gynekolog. 

Övrig information

Välkommen att ansöka via länken eller ta en första konfidentiell kontakt med rekryterare Christoffer Petrén, tel 0707- 893 746 eller delägare Maria Johansson tel 0708- 110 706

 Vi ser fram emot möjligheten till ett första samtal med dig!


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-09-30

Kontakt

Christoffer Petrén

Ansök

Ansök