en bild

Tandsköterska / tandhygienist med framtiden i sikte sökes

Information om arbetsplatsen

Tre Kronor Tandvård är beläget i centrala Halmstad, och är en klinik med tre behandlingsrum.  Under 2023 tillträdde Erik som ny verksamhetsansvarig och i samband med det inleddes ett utvecklingsarbete på kliniken, med fokusområdena modern tandvård av god kvalitet och hållbar miljöinriktning. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och förädla kliniken tillsammans med teamet. På kliniken utför vi alla typer av behandlingar och hos oss kommer du som tandsköterska att få jobba delegerat, med goda möjligheter till vidareutbildning. Vi har tydliga arbetsuppgifter och roller inom teamet. För närvarande arbetar utöver verksamhetsansvarig tandläkare också två tandhygienister och två tandsköterskor på deltid hos oss. Kliniken strävar efter en schemaläggning där du tillsammans med de andra tandsköterskorna alltid öppnar och stänger kliniken tillsammans, för att i så stor utsträckning som möjligt undvika ensamarbete. 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandsköterska som har möjlighet att arbeta minst 32 timmar/vecka. Är du tandhygienist och intresserad av en delad tjänst där du också arbetar delvis som tandsköterska, ser vi det som positivt. Vi strävar efter att arbeta överlappande på två behandlingsrum, med en tandsköterska per rum. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår sterilarbete och assistans till tandläkare vid allmäntandvård, inklusive dentoalveolär- och implantatkirurgi. Utöver detta ingår också eget kliniskt delegerat arbete och delegerad administration. Det kliniska delegerade arbetet innefattar intraoral skanning, infiltrationsanestesi, röntgen, depuration, profylax samt utförande av provisoriska kronor och broar. Saknar du utbildning i något av ovanstående ordnar vi det, för oss är det viktigaste att du har ett självständigt tänk och att viljan till vidareutveckling finns. Arbetstiderna är enligt överenskommelse men grundar sig på tandläkarens schemalagda tid med patienter, vilket är ca 32 timmar per vecka. Nuvarande schema innefattar en dag i veckan med patienter schemalagda till kl. 18.00, övriga dagar avslutas patientarbetet mellan 13.00 och 16.00. 

Kvalifikationer

Önskvärt är utbildning till tandsköterska eller tandhygienist, men det är ej ett krav.  Vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet .

Erfarenhet inom vårdyrken är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete inom Praktikertjänst AB, kirurgi, oral protetik eller övrigt delegerat arbete inom tandvården. 

Goda kunskaper inom  det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en lagspelare med en positiv attityd och driv att utvecklas inom sitt yrke.  Du ska vara ansvarstagande och ha en vilja att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Tre Kronor Tandvård till det bättre. 

Övrig information

Arbetstider och lön enligt överenskommelse. 
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (80-100%)
Tillträdesdatum:
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2024-03-04

Kontakt

Erik Nordin

Ansök

Ansök